رستوران کوک

گروه جوان نوسس (Noses Architects)، در سال 2012 ماموریت خود را برای شروع طراحی خانه ای متفاوت در روم ایتالیا آغاز کردند، جایی که بخشی از طبیعت را به درون فضا باید می آوردند. معماران این طرح؛ محمد کیلانی (Mohamed Keilani) و لوکا گاسپرینی (Luca Gasparini) بودند.

پروژه ای که از بتن سرد، چوب گرم و مبلمان گرم سفارشی بهره مند بود و پر از خاطرات و صحنه های صمیمی خانواده ای در ایتالیا محسوب می شد. خانه ای که قرار بود تبدیل به رستورانی صمیمی همراه با پخت غذاهای سنتی شود و در این میان برای تقویت رابطه میان امروز و دیروز؛ به دستور العمل های مادربزرگ و تخصص سرآشپز، درخت زیتون و نماد طول عمر آن، دریای مدیترانه و آکواریوم سبز معادل شده آن نیاز بود. کلمه کلیدی این پروژه؛ هارمونی و هماهنگی است. با قدم زدن در اطراف فضاها، شما می توانید مجموعه ای بی پایان از جزئیات آشکار و مخفی را مشاهده کنید؛ از دوچرخه قدیمی گرفته تا لوله های آبی که بسیار قدیمی اند.

مصالحی که در این بنا استفاده شد، شامل: کف پارکت عسلی رنگ، رزین های صنعتی و کاشی های بتنی با رنگ های کلاسیک مدیترانه ای می باشد. برای درک چند حس و کمک به دریافت سایر محرک های موجود در فضا، یک سری کلمات و عبارات در چوب و بتن ها حک شدند. مثل این ضرب المثل :"هرکس از غذا خوردن لذت نبرد، دیوانه، عصبی و عاری از عقل سلیم است."

“Whoever doesn’t enjoy the meal is crazy, furious and devoid of common sense.”

گالری تصاویر (برای مشاهده لطفا عضو شوید)

{gallery}521{/gallery}
برای ارسال نظر ثبت نام نمایید