رستوران ایوو در هتل هسپریا تاور بارسلونا

طرح رستوران ایوو بر فراز بلندترین برج منطقه کاتالونیا در بارسون اسپانیا که نام یکی از نوابغ معماری اروپا را یدک می کشد، بدون شک مسئولیت سنگینی را برای طراح آن به همراه خواهد داشت.

برای استودیو معماری جی سی ای (Gca Arquitectes) با سرپرستی موسس آن، یعنی ژوسف ژوانپره، طراحی رستورانی برای هتل هسپریا اثر ریچارد راجرز، طرحی خاص را می طلبید.

رستوران ایوو در هتل هسپریا تاور بارسلونا 

رستوران ایوو در سال 2006 ساخته شد و با مساحتی حدود 160 مترمربع که به شکل حجم سفینه گونه ای می باشد، با قشری از پلی استر و الیاف شیشه ای پوشش داده شده است.

 رستوران ایوو در هتل هسپریا تاور بارسلونا

حجم مدور و شفاف رستوران، منظری سراسری را از شهر بارسلونا با تمام جزییات قابل رویت آن برای مهمانان به نمایش در می آورد. بر همین اساس رستوران در سه طبقه شکل گرفت که ضمن حفظ منظر سراسری شهر، امکان وجود سالن های خصوصی و بخش مهمانان ویژه هم فراهم باشد. طبقه نخست به آشپزخانه و دیگر خدمات، طبقه دوم سالن اصلی و طبقه سوم به مهمانان ویژه و میزهای رزو اختصاص دارد.

نورپردازی رستوران ایوو از اهمیت خاصی برخوردار است. منابع نوری به شکل سقف، ضمن فراهم آوردن نور عمومی، نور موضعی برای روشنایی روی میزها را نیز به عهده دارد.

رستوران ایوو در هتل هسپریا تاور بارسلونا

عناصر تاسیساتی همچون دریچه های هوای تازه و سیستم فراخوانی مهمانان در منابع نوری سقف تعبیه شده. این احجام با استفاده از استیل ضد زنگ و الیافی ضد آتش به رنگ طلایی ساخته شده اند. (منابع: ب-3)

رستوران ایوو در هتل هسپریا تاور بارسلونا

گالری تصاویر (برای مشاهده لطفا عضو شوید)

{gallery}1144{/gallery}
برای ارسال نظر ثبت نام نمایید