رستوران استیک هاوس

هتل مونت کارلو در شهر لاس وگاس، ایالت نوادا آمریکا پذیرای برند شناخته شده رستوران های آمریکا، استیک هاوس است که سابقه آن به بیش از 20 سال می رسد.

نکته ای که در نگاه اول در پروژه خودنمایی می کند بدون شک، سقف وسیع آن است که با مساحت 610 مترمربع به توصیف طراح، تاثیرگذارترین عنصر فضایی و بستری مناسب برای طراحی می باشد. طراح پروژه، دفتر معماری سرشناس آمریکایی گرافت (Graft) که با شعار "در جستجوی شادی با هنر و معماری"، در سال 1998 در لس آنجلس شروع به کار کرد، اظهار می دارد: "تمرکز طرح رستوران بر سقفی است که اشاره به اشرافیت، جلال و شکوه هتل و کازینوی آن داشته باشد." سقفی متشکل از چند صد پانل در لایه ها و اندازه های مختلف و با زیر ساختی از آلومینیوم و پوششی از چرم که به واسطه ابعاد کوچک و تعداد زیاد این پانل ها بر وسعت سالن ها بیشتر تسلط پیدا می کنند و به علاوه مانع انعکاس صدا و جلوگیری از همهمه می شوند.

به کارگیری بافتی مخملی در کنار رنگمایه های طلایی و کرم، حالتی تجملاتی و در خور شان یک رستوران اشرافی خلق کرده که نورهای زرد زمینه نیز بر غنای این ترکیب می افزاید. ضمن آنکه بازی نور و سایه و سطوح رنگی در مجموع سقف سبک، روان و خوش نقشی برای سالن اصلی رقم زده است. (منابع و مراجع: ب-3)

گالری تصاویر (برای مشاهده لطفا عضو شوید)

{gallery}1083{/gallery}
برای ارسال نظر ثبت نام نمایید