جاذبه های دیدنی و گردشگری ایران و جهان

طرح رستوران ایوو بر فراز بلندترین برج منطقه کاتالونیا در بارسون اسپانیا که نام یکی از نوابغ معماری اروپا را یدک می کشد، بدون شک مسئولیت سنگینی را برای طراح آن به همراه خواهد داشت.

مرکز فرهنگی ژرژ پمپیدو اثر ریچارد راجرز و رنزو پیانو یکی از آثار ماندگار معماری سبک High-tech و از شاخصه های شهر پاریس فرانسه است. این بنا دارای هفت طبقه  بوده و رستوران پینک بار در بالاترین تراز و در مجاورت یکی از گالری های اصلی این مجموعه فرهنگی قرار گرفته است.

تبدیل ساختمان انبار آرد در منطقه ای صنعتی به استودیوی صدابرداری، نه تنها گروه طراحش را در هندوستان به سرعت بر سر زبان ها آورد بلکه فراتر از مرزهای هندوستان و در سطح بین الملل نیز مطرح کرد.

رستوران آن آن (AnAn) نمونه موفقی از ترکیب گرافیک و طراحی داخلی است.

احاطه ای از گیاه و چوب، انفجاری از نور و بستری خالی از ستون، ایده ای است که در رستوران ال جاپونز کوچیاملای مکزیک توسط گروه معماری دیامترو در سال 2007 به منصه ظهور گذاشته شد.

هتل مونت کارلو در شهر لاس وگاس، ایالت نوادا آمریکا پذیرای برند شناخته شده رستوران های آمریکا، استیک هاوس است که سابقه آن به بیش از 20 سال می رسد.

رستوران فاوچن نمونه ای است از یک مجموعه چند عملکردی که همه نوع محصول خوراکی از مواد اولیه آشپزی تا نوشیدنی و غذاهای آماده در آن عرضه می شود و متشکل از فروشگاه، رستوران، کافه و بار است.

کافه رستوران ماجیک واقع در شهر بلگراد، کشور صربستان؛ با مساحت حدود 180 مترمربع از جمله آثار طراح مصری، کریم رشید می باشد.

رستوران "کافه بار" در شهر "استرامستو" کشور جمهوری چک، حاصل تلاش دفتر طراحی next level studio برای تبدیل خانه ای قدیمی به رستورانی مدرن در مدت زمان کوتاهی و بدون هیچگونه دخل و تصرف در سیمای خارجی ساختمان موجود است.

"بی" که در زبان چینی به معنی شمال است، نام رستورانی در هتل "کنتراست هاوس" پکن چین می باشد که یکی از مشاهیر معماری جهان به نام کنگو کوما (Kengo Kuma) در دفتر "ان.اچ.دی.آر.او" طراحی آن را عهده دار بوده.

کاترین اولینا (Katrin Olina)؛ طراح ایسلندی و فارغ التحصیل رشته طراحی صنعتی؛ دانشگاه پاریس است. اولینا توانست نبوغ خود را در استودیو "فیلیپ استارک" اثبات نماید و به عنوان گرافیست و همکار بخش طراحی صنعتی، مد، چاپ و انیمیشن مشغول به کار شود.

امروزه با توجه به بروز گرایشات و موضوعات متنوع معماری از سویی و همچنین پیشرفت فنآوری های تاثیرگذار بر طراحی و اجرا از سوی دیگر، پیدایش و ظهور دفاتر معماری با گرایشات تخصصی متفاوت اجتناب ناپذیر شده است.

به اعتقاد آقای نادر تهرانی، هر طرح داخلی؛ فرصت مناسبی را برای پیاده سازی تکنیک ها و روش های نوین ساخت آن طرح، فراهم می سازد و آن را به مانند ورزشی برای عضلات که تجربه معمار را به چالش می کشد، می داند.

"پاتریکس گیلس" و "دوروتی بویسیر" فارغ التحصیلان طراحی داخلی، کار حرفه ای خود را در سال 1995 با استودیو طراحی "کریستیسن لیاگره" در پاریس آغاز کردند.

سفارش طراحی یک خانه درختی از جمله موضوعاتی است که یک گروه طراحی به ندرت با آن روبه رو می شود، عجیب تر آنکه این خانه درختی به سفارش یک سرآشپز برای طراحی رستورانش باشد.

رستوران "چی سینگ" به معنی خواهر سینگ، رستورانی چینی است که هنر و مفاهیم شرقی و غربی را، در کنار غذاهای آسیایی و اروپایی، در مجموعه ای با عرصه 210 متر مربع در قلب شهر برلین آلمان گرد هم آورده است.

در طرح رستوران کاندوئیت (Conduit) شبکه ای از لوله های آب بر دیوار و سقف به کار گرفته می شود تا فضای رستورانی که، طراحش امید به تبدیل آن به رستورانی مدرن و در خور توجه منتقدین باشد را بیافریند.

رستوران 5 ستاره "یو آن" در شنیانگ (Shenyang) چین از زمره رستوران های خوش نام چین است که آمیزه ای از طعم های غرب و شرق در آن سرو می شود.

"کوییجی تاکادا" معمار سرشناس ژاپنی بر این باور است که قلمروی معماری حصر ناشدنی و مرزهای ادراک بشری، سست تر از آن است که نتوان در پس آن گامی به جلو پیش برد.

آشنایی "آلخاندرو دلاوگا زولویتا" و "ریکاردو وارمن"، دو معمار مکزیکی، در سال 2005 سرآغاز افتتاح گروه طراحی انتاسیس "ENTASIS" شد.